Hvad kan en god frisør?

Der er stor forskel på frisører, og alle der har prøvet at gå til en dårlig frisør, ved hvor lidt sjovt det kan være. Her kan du læse lidt mere om, hvordan du finder en god frisør, og hvad det rent faktisk indebærer at være en god frisør. Så ved du hvad du skal se efter, den næste gang du skal klippes.  

Gode kommunikationsevner  

Det at have gode kommunikationsevner er faktisk essentielt for en god frisør. Det kommer simpelthen af, at vi kommer ind til frisøren, fordi vi gerne vil have noget vi har forestillet os. Vi drømmer om at se ud på en bestemt måde, og frisøren er en fagperson, der i princippet godt kan gøre de drømmer til virkelighed.  

Men det kræver god kommunikation. Du som kunder skal være forberedt på at kunne formidle den klip eller farve du ønsker, på en konkret måde. Din frisør skal så kunne sikre sig, at I er på bølgelængde. Her kan man som kunde være smart at tage et billede eller flere med, så man har noget konkret at forholde sig til. Så er det også op til en god frisør at finde ud af, hvordan det du ønsker kan oversættes til lige præcis dig.  

Alt klæder den smukke, er det noget der hedder, men sådan er det jo ikke i virkeligheden. Alle har vi forskellige forudsætninger, og ansigtsform, farver og ansigtstræk kan gøre, at det du ønsker, ikke er det der vil klæde dig bedst. Hår kan gøre utroligt meget og udgøre en utroligt stor forskel. Derfor skal du finde en frisør, der kan hjælpe dig med at modificere det du vil have, til noget der vil klæde dig.  

Forståelsen af hvor vigtigt det er  

Hår er en meget stor del af vores udseende, og det er derfor det på ingen måde er ligegyldigt, hvordan det ser ud. En god frisør, skal derfor ikke bruge sine kunder som eksperimenter. Erfaring har meget at sige for, hvor god en frisør er til at lytte og forstå kundens behov. Derfor er dette noget du kan kigge efter, når du er på jagt efter frisør aarhus

Det er ikke sjovt at gå ud fra frisøren med en skrækoplevelse, men det sker ikke, når du er i trygge hænder. Husk at være tydelig når du er hos frisøren. Han eller hun er næppe tankelæsere, og derfor er det også lidt op til dig selv, at kunne formidle hvad du vil have. Men det er op til en god frisør, at lytte og forstå.