Her får du en række tips til, hvordan du kan se yngre ud og holde dig frisk og fri for rynker langt op i alderen.

Gå dig yngre

Hvordan man ser yngre ud er det spørgsmål, vi alle ønsker svar på på et tidspunkt i vores liv. Desværre er der i dag ingen mirakelkur eller én pille til at tage disse år væk med det samme. Sundhed og skønhed starter dog begge indefra, og der er meget, du selv kan gøre ved det hver dag.

Næringsmangel, junkfood, forgiftning og dehydrering kan hurtigt ændre synet på din hud og få den til at se træt, tør, fuld af rynker eller hyperpigmenteret ud.

Derfor, hvis du vil se yngre ud og holde din hud glat og glødende, bør dit fokus ikke være på makeup for at dække ufuldkommenhederne, men på nærende fødevarer, anti-aging kosttilskud, visse nærende ansigtscremer og mindre livsstilsændringer som alt. disse spiller nøglerollen i et sundt og ungdommeligt look. Herved undgår du også de hyppige besøg på en kosmetisk klinik og bekymringsrynker.

Gå mindst 15 minutter hver dag for at se yngre ud

Fordi at gå er så almindelig en aktivitet for os, er dens virkninger på forskellige aspekter af menneskers sundhed blevet grundigt undersøgt. Baseret på resultaterne af en 12-årig undersøgelse reducerede en daglig 15-minutters gåtur dødeligheden med hele 22 %. Denne procentdel var endnu højere for længere og mere aktiv træning.

Sleep Research Foundation offentliggjorde en undersøgelse, der fandt ud af, at kraftig, moderat intensitet aerob træning (såsom gang) reducerede søvntiden og øgede søvnlængden blandt mennesker med kronisk søvnløshed sammenlignet med nætter, hvor de ikke dyrkede motion i løbet af dagen.

Mange fordele ved at gå

Deres råd er at lave mindst 30 minutters fysisk aktivitet om dagen. Eller i alt mindst 150 minutters moderat eller 75 minutters intens træning om ugen, for at kroppens beskyttende egenskaber kan blive påvirket. Det anbefalede tidspunkt (at gå er det nemmeste) behøver ikke at ske på én gang. Hvis du ikke kan gå 30 minutter, så gå to gange om dagen i 15 minutter, det er lige så godt.

Fordele ved at gå:

  • Øget kardiovaskulær, respiratorisk og kredsløbsaktivitet betyder, at næringsstoffer går derhen, hvor de skal hen for at understøtte træning.
  • I stedet for at lagre energi bruges den, og organer, muskler og knogler bliver stærkere. Vores kroppe er designet til at bevæge sig!
  • Uden den mindste tvivl fører en stillesiddende livsstil, der ikke tillader kroppen at træne nok, til sygdom. Stillesiddende livsstil er en meget reel situation, som anses for at være et af de vigtigste folkesundhedsproblemer i samfundet, da det forårsager mange kroniske sygdomme og millioner af for tidlige dødsfald om året.
  • Du vil miste det, hvis du ikke bruger det – og det handler om alt fra muskelstyrke til kognition.
  • At gå udendørs har også en understøttende effekt på mental sundhed. Det naturlige miljø (væk fra elektronik og andre distraktioner) forbedrer humøret, sænker stress og reducerer depression.
  • Solen fodrer os med vigtigt D-vitamin, hvis mangel i menneskekroppen allerede er blevet en epidemi i den industrielle verden. Men at gå indendørs er næsten lige så godt.
  • Hver krops træning, inklusive gang, reducerer risikoen for skader, forbedrer mobiliteten, øger blod- og næringsstofforsyningen og styrker derved knogler og bindevæv.
  • The American Heart Association anbefaler at gå for at reducere risikoen for hypertension, højt kolesteroltal, slagtilfælde og diabetes.
  • En meta-analyse af gangstudier, der varede i gennemsnit 11 år i syv forskellige lande, viste, at regelmæssig gang reducerede forekomsten af ​​hjerte-kar-sygdomme med 31 % og reducerede risikoen for dødelighed med 32 %.