Kom i form med en pull up bar

Der er ikke noget, der giver mere energi end at være i fysisk form. Nogle gange er det hårdt undervejs, men på den lange bane er det altid det hele værd. Med en pull up bar bliver det ikke meget nemmere at træne! Læs mere her. 

Det er en skøn følelse at være udmattet efter træning. Man har god samvittighed, fordi man ved, at man har gjort noget godt for sig selv, og man er træt på denne dér særlige måde, der føles sund og naturlig. En pull up bar til hjemmetræning kan gøre det meget nemt at få den følelse flere gange om dagen! 

Fordele ved en pull up bar 

Du kender måske dét dér med, at du egentlig rigtig gerne vil træne, men der er bare så langt ned til fitness-centeret. Sådan er der mange af os, der har det, men heldigvis er der en meget simpel løsning på problemet: En pull up bar til træning derhjemme! 

Du kan nemt lave din egen pull up bar væg, hvor du hænger pull up stangen over dit hoved. Du kan også hænge pull up baren i loftet eller i dørkarmen. Den fylder næsten ingenting, og du kan tage et par løft, hver gang du går forbi. På den måde kommer du lynhurtigt i form. 

Pull up stativ til hjemmetræning 

Du kan også overveje at investere i et pull up stativ, og både bar og stativ kan fås uhyre billigt, fx hos Nettofitness. Et pull up stativ fylder en smule mere end en stang, men til gengæld kan du rykke rundt på det, så du kan træne, lige hvor det passer dig. På den måde kan du lave pull up træning i entréen den ene dag, i soveværelset den næste og i stuen den tredje – lige efter behov.