Få nyheder, som det passer dig

Vi lever i en tid, hvor det kan føles, som om vi konstant bombarderes med nyheder, og der er virkelig også mange kanaler, hvorfra vi kan få vores daglige fix. Vi vælger dog selv, hvor meget og hvor lidt vi vil eksponeres for alt det, der sker omkring os og ude i verden. Læs med her, hvor vi guider dig til tre måder, du kan få nyheder på. 

Det kan være godt at være opmærksom på ikke bare at tilmelde sig alt, hvad der findes af nyheder, da det hurtigt kan blive for meget og man næsten ikke kan følge med, så derfor kan det være en fordel at vælge to eller tre kanaler, hvorfra man får sine nyheder. 

Jubii – lidt af det hele 

På Jubii kan du finde forskellige typer af nyheder og det kan være et fint sted lige at svinge forbi for at se, hvad der sker derinde. Her er både lidt sport, lidt kongeligt og flere andre genrer. Det er ikke stedet, hvis man vil opdateres på den udenrigspolitiske situation eller lignende seriøse emner, men der kan altså være andre gode nyheder at opsnappe her. 

På en af undersiderne, nemlig jubii.dk/tjenester/laan/kviklaaan/ kan man finde information om kviklån, hvis det er det, man er ude efter. Her kan du læse om reglerne for at låne samt oplysninger om renter og andre omkostninger. Hvis man overvejer at låne penge, bør man studere disse informationer grundigt, da det kan have stor betydning for det beløb, der i sidste ende skal betales tilbage, men det kan du altså blive klogere på, på denne side. 

TV – først med det nyeste 

På de store Tv-kanaler kan du hver aften, og flere gange dagligt, blive opdateret på nyheder i ind- og udland, og du kan desuden vælge at besøge kanalernes hjemmesider, som også kontinuerligt opdateres. 

Aviser – nyheder og baggrund 

Endelig kan du vælge at abonnere på en god gammeldags avis. Her er nyhederne måske ikke dugfriske, men til gengæld får du masser af analyser og baggrundsviden om de ting, der sker. Her er der tale om seriøs journalistik skrevet af fagfolk.