Fik du også en ny hobby under coronaen?

Selvom der ingen tvivl er om, at langt de fleste helst ville have været coronapandemien foruden, er der nu også små glimt af lys rundt omkring. Mange brugte tiden under nedlukningerne til at afsøge nye fritidsinteresser, og det er netop, hvad vi dykker ned i her. Læs med og se, hvad danskerne har kastet sig over, da de var hjemsendt. 

Ikke alle havde dog overskud til at udforske nye interesser, for nogle måtte jonglere hjemmearbejde med undervisning og pasning af børn, og da kunne det knibe med at få det hele til at hænge sammen. I en sådan situation har man ikke brug for at finde noget at tage sig til, for det er der nok af i forvejen. 

Comeback til surdej og strik 

Nogle gik all-in på sport og læste alt, hvad der var at læse på https://sportfokus.dk, mens andre selv trak i sportstøjet og løb en tur eller trænede på de smarte træningsstationer, der er skudt op rundt omkring i parker og på pladser. Næsten al fodboldtræning var aflyst, så hvis man ville noget med bold, foregik det primært ved at se det på TV. 

Et andet fænomen, der virkeligt hittede, var bagning med surdej. Denne ældgamle bagestil fik i den grad et comeback, da rigtigt mange danskere valgte at prøve kræfter med den boblende, sure masse som giver en helt fantastisk smag og krumme til brød og boller. Nogle havde mere held end andre, men mange kom altså rigtigt godt i gang, og det sås endda at nogle amatørbagere startede brødbod i haven, hvor de solgte nybagte surdejsboller og kanelsnegle til naboer og forbipasserende. 

Også strik var der mange, der valgte at prøve kræfter med i tiden, hvor der ikke var så meget at lave. Med videoer på nettet kan man komme langt, og mange fik lært forskellen på ret og vrang.