Skal du ud at rejse, så tag hunden med!

Hvis man som person er rigtig glad for at rejse, så kan det godt blive problematisk når man også har hund. En hund, kan selvfølgelig ikke forlades hele tiden, fordi man er væk hele tiden. Det er selvfølgelig muligt, men ikke ideelt eller sundt for selve hunden. Men det behøver ikke betyde, at man ikke kan komme nogle steder og bare er nødt til at være derhjemme i ferierne. Man kan jo vælge at rejse afsted med hunden. Læs med her.  

Fordele ved at tage hunden med på ferien 

Den største fordel er selvfølgelig, at man har sin elskede hund med sig. Man skal ikke bekymre sig om at efterlade den mens man er afsted. Ved at tage hunden med sig, kan det måske give mere tryghed både for hund og for ejer. Tag gerne hundens vante ting med eller forkæl den ekstra meget med eksempelvis et hjortegevir til turen.  

Rejse i fly eller bil 

Der er selvfølgelig enorm stor forskel på, hvordan hunden transporteres på rejsen. Og der er forskellige regler for begge alt efter hvilket land, selskab og så videre, man rejser med. Det er selvfølgelig også afgørende, hvor lang en tur man skal på. Står man og skal flytte til et andet land, kan det godt være det er en nødvendighed at flyve med hunden. Dog skal man altså lige tjekke op på, hvad der kræves når man gør dette.  

Rejser indenfor og udenfor EU 

Der er forskel for hunden i denne forbindelse. I EU, er der nogle bestemte regler, hvilket man skal læse op på, men det sammen gælder for udlandet. Det er altså noget der kræver lidt forberedelse hvis ens firbenede ven skal med til udlandet. I Danmark, er det naturligvis lidt nemmere at tage hunden med.