Mobilabonnement den nye søgemaskine

Danmark har fået en ny mobilabonnements søgemaskine, som gør søgningen på det helt rette abonnement meget nemt og hurtigt. De fleste har en ide om hvilke tjenester de gerne vil have med i deres mobilabonnement, men det er ikke altid let at overskue de mange tilbud fra de mange forskellige teleselskaber. Hvis du alligevel abonnerer på en musiktjeneste kan der være rigtig mange penge at spare da mange mobilabonnementer i dag indeholder en

Mobilabonnements søgemaskine hvor du finder de bedste mobilpriser og mobilabonnnementer

musiktjeneste. Du kan søge på alt ligefra taletid, data, udlandstelefoni, musiktjenester, streaming teleselskaber osv. Du skal bare vinge af i de små felter ude i venstre side og så har du mulighed for at sammensætte netop det abonnement der passer bedst til dig. Der kan også være mange penge at spare hvis du samler hele familiens telefoner hos den samme teleudbyder. Du skal her bare sætte kryds i familieabonnement og så får du en liste over alle de selskaber der tilbyder denne slag billige mobilabonnementer til familier. Det er også her en god ide at det første abonnement er et af de “dyre” abonnementer da det ofte vil indeholde musik og streaming tjenester som hele familien vil kunne gøre brug af.

Billigt mobilabonnement

Hvilket mobilabonnement er så det billigste? Det er meget individuelt hvad det billigste mobil abonnement er for der er mange forskellige faktorer der spiller ind når du skal have et ny abonnement. Hvis du skal have en ny mobiltelefon er det ofte en god ide at købe det dyreste mobilabonnement med forskellige tillægsydelser. Den samlede pris for de første 6 måneder er ofte billigere hvis du tager et vælger en pakker til 299 kroner pr måned end hvis du vælger en pakke til 99 kroner. Det er det selvfølgelig fordi teleselskabet jo håber på at du bliver så glad for det superabonnement du har fået med spotify, streaming og lydbøger at du vil vælge at fortsætte med abonnementet efter bindingsperioden. Hvis du har købt din mobiltelefon på afbetaling over f.eks 24 måneder tror mange fejlagtigt at man ikke kan skifte teleselskab før telefonen er tilbagebetalt. Dette er dog forkert og du kan sagtens skifte teleselskab efter 6 måneder. Du skylder selvfølgelig stadig penge for telefonen. Derfor er det vigtigt at du tager et teletjek hver 5 måned for at se om der er kommet et bedre tilbud end det du har i øjeblikket.

Mobilabonnement trods RKI

Det er i dag stadig muligt at få sig et mobilabonnement på trods af en RKI registrering. Dog skal du være klar over at det er slut med at købe telefoner på afbetaling hvis du er havnet i RKI. Der vil også i mange tilfælde være visse restriktioner hvis du er registreret som dårlig betaler. Du kan ofte ikke bruge din telefon når du er i udlandet og du kan som regel heller ikke ringe til udlandet fra din mobiltelefon. Der har været en trend hos mange med økonomiske vanskeligheder at de laver 10-15 mobilabonnementer når de ikke længere kan optage sms lån, kviklån eller bare generelle forbrugslån. De køber så en mobiltelefon på afbetaling for senere at sælge den på den blå avis til en spotpris. Denne adfærd ender jo som regel med at gå helt galt da man jo udover at skylde pengene for telefonerne jo også skal betale for mobilabonnementerne. Hvis du er havnet i RKI er det en rigtig god ide at lave en strategi så du hurtigst muligt kan komme ud af din økonomiske hovedpine. Du kan læse mere her om lån trods RKI og hvordan du kommer ud af RKI hurtigst muligt.